Applikation synonym

Synonym for Applikation – Synonymbog.com

Synonym for Applikation

2. IT edb-program der anvendes under et operativsystem, og som er udformet til at løse specielle opgaver. Synonym kortform app.

Beskrivelse og synonymer for ordet Applikation

applikation — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Applikation Synonym · Software , Brugerprogram , Agraman · Altri: Plan , Mål , Beklædningsgenstand , Beklædning , Program , Handlingsplan , Dagbog , Dagsorden , …

Applikation Synonym

Applikation Synonym – Dansk Synonymer

Vi fandt 11 løsningsforslag for ordet APPLIKATION som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til APPLIKATION. Det er muligt …

Synonymer af Applikation som Software, Brugerprogram, Plan, Mål, Beklædningsgenstand, Beklædning, Program, Handlingsplan, Dagbog, Dagsorden og mange andre …

APPLIKATION – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

applikation applikation sb. , -en, -er, -erne (påsyning; anvendelse i en ny sammenhæng; IT brugerprogram), i sms. applikations-, fx applikationssyning, …

applikation — sproget.dk

Liste over synonymer til det ord APPLIKATION og 23 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for APPLIKATION – Krydsord

Synonymer for APPLIKATION

Applikation, forkortet app, inden for datalogien et program til løsning af en specifik opgave, fx et lønprogram. Betegnelsen anvendes også om samlede …

Liste over synonymer til det ord APPLIKATION og 23 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

applikation – computerprogram – Den Store Danske – lex.dk

applikation – computerprogram | lex.dk – Den Store Danske

Synonymer till applikation · tillämpning, praktisk användning, användning; påläggning, anbringande · påläggssöm, prydnadssöm, konstsöm, applikationssöm.

Applikation, forkortet app, inden for datalogien et program til løsning af en specifik opgave, fx et lønprogram. Betegnelsen anvendes også om samlede it-løsninger, fx et lønprogram og de tilknyttede forretningsgange. I forbindelse med fremkomsten af smartphones og tablets er betegnelsen også blevet knyttet til de forskellige små informations-, videns- og underholdningsprogrammer, der kan downloades via internettet til denne hardware.

Synonymer till applikation

Synonymer till applikation – Synonymer.se

indtaste et ord. liste over synonymer for ord applikation. brugerprogram. . synonym ordbog –

Synonymer.se – Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Över 95 000 uppslag med synonymer, motsatsord, definitioner, betoningar, böjningar samt uttal.

applikation synonym – den synonymer ordbog

applikation synonym

9. dec. 2016 — Jeg mangler et synonym som dækker over “hjemmesider/applikationer”. Jeg har tænkt over “online platforme”, men det er misvisende.

synonym for hjemmesider/applikationer – Eksperten

synonym for hjemmesider/applikationer – Eksperten – Computerworld

Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere.

Keywords: applikation synonym