Det kan du opleve i Finland

Finland ligger i Nordeuropa og er arealmæssigt blandt de største lande i Europa. Det er et land med et højtudviklet industrisamfund og store naturområder. Naturområderne er præget af nåleskove og et utal af søer. De mange søer har gjort, at Finland også er kendt som “De tusind søers land”. Men hvad kan du opleve udover de mange søer? Det kan du læse lidt mere om her.

En unik tur til Rovaniemi

Du kan komme på en helt unik tur, hvis du tager til Rovaniemi. Her kan du nemlig få mulighed for at sove midt ude i naturen, mens du nyder den på bedste vis. I Rovaniemi kan du prøve at sove i en iglo med et glastag, så du kan kigge på stjernehimlen og det magiske nordlys, mens du ligger i din seng. Det er også værd at prøve et ishotel Finland, som udelukkende består af is.

Besøg Savonlinna

Savonlinna ligger i det sydøstlige Finland ved bredden af Saimaa-søen og tæt ved grænsen til Rusland. Der er omkring 340 kilometer fra Savonlinna til Helsinki. Her finder du det imponerende Olavinlinna Slot. Slottet ligger på en lille ø. Det er et betagende syn, som har tiltrukket mange turister til området.

Udforsk Inari

Inari ligger i den finske del af Lapland, så du skal altså til den nordligste del af Finland for at udforske denne by. Det er en lille landsby, hvor der er rig mulighed for se nærmere på Enaresøen eller Inarijärvi, som den hedder på finsk. Du får derudover muligheden for at komme tættere på den fascinerende samekultur.